HOVEDSIDEN | BILDER | FILM | MINNEBOK | ENGASJEMENT | MINNEFONDET | SPONSORER | TILTAK OG AKTIVITETER | LINKER
http://spencersminne.com/gb/

”Skrivern’s blokk”

”Skrivern’s blokk” vil samle unge rappere i distriktet en gang i uka, fire ganger i måneden til å skrive sammen. Skrivern’s blokk skal være en god blanding mellom work shop og skrivekurs. Ideen er å starte et miljø hvor alle som skriver tekster kan komme å få inspirasjon, hjelp og feedback på tekstene sine og å bidra med et sted der de kan jobbe i ”fred”. Dette er ett nybegynner kurs for de under 18 år, så det vil alltid være en person med lang erfaring tilstede. En gang i måneden satser vi på å få besøk utenfra, besøket utenfra vil være en rapper fra kremen av det norske hip hop miljøet, som er spesialist på sitt felt ( freestyle, battle rhymes, konsepttekster, studio og live teknikker)! Den siste gangen hver måned vil vi ha en fremførelsesdel der tekstene fra foregående måned presenteres, dette vil også bli kvelden hvor vi har månedens freestyle battle!

Dette blir ikke noe chill out sted, her skal det skrives tekster!

Mandag 27 sept, uke 40 starter vi, fra 17.00 til 20.00


De som ønsker å melde seg på kurs kan kontakte:
Anette Lislerud  99 45 91 09 eller Mary-Ann Torp 95 06 06 67
 Aktivitetshuset!

Aktivitetshuset ligger på FMV området. Her vil vi drive aktiviteter for barn og ungdom! Vi planlegger å starte opp i uke 39. 

Se mer informasjon om diverse kurs nedenfor!”Skrivern’s blokk” vil samle unge rappere i distriktet en gang i uka, fire ganger i måneden til å skrive sammen. Denne dagen skal gi ungdommen nok inspirasjon til å jobbe selvstendig resten av ukenSkrivern’s blokk skal være en god blanding mellom work shop og skrivekurs. 

Ideen er å starte et miljø hvor alle som skriver tekster kan komme å få inspirasjon, hjelp og feedback på tekstene sine, og å bidra med et sted der de kan jobbe i ”fred”. Det vil alltid være en person med lang erfaring tilstede, så nybegynnere er hjertelig velkomne! En gang i måneden vil det bli besøk utenfra, besøket utenfra vil være en rapper fra kremen av det norske hip hop miljøet, som er spesialist på sitt felt ( freestyle, battle rim, konsepttekster, studio og live teknikker)! Den siste dagen hver måned er det planlagt en fremførelsesdel der tekstene fra foregående måned presenteres, dette vil også bli kvelden hvor månedens freestyle battle går av stabelen!  

I tillegg til dette satses det også på å gjøre lignende kvelder med breakdansing og dj’ing
Dette blir ikke faste kvelder men intensivkurs bl.a. i ferier og helger. Også her vil besøket bestå av noen av Norges ledende skikkelser i Hip Hop miljøet! Det vil også bli filmvisninger av filmer som står sentralt i hip hoppens historie og annet inspirerende materiell!

Mer informasjon vil komme her utover, så følg med!!!


Bilder!

Nå kan du bestille bilder fra serien Anette Lislerud
har tatt av Aleksander "Spencer"!
Bildene kan kjøpes, enten i a4 størrelse i fotokvalitet for 45 kr. stk, eller i a3 størrelse i pent papir, for 50,- stk


Send din bestilling til post@spencersminne.com

Kvantiumsrabatt!
Fotopapir A4:
1 stk 45,-
2 stk 60,-
3 stk 80,-
4 stk 100,-
Pent papir A3:
1 stk 50,-
2 stk 75,-
2 stk 100,-
4 stk 125,-

Nye T-skjorter!!

Nye T-skjorter med trykk av Aleksander "Spencer" og web adressen er til salgs!
Svarte eller hvite t-skjorter med hvitt/svart trykk. 
Prisen er 150,- pr. stk. Hvis du ønsker en annen farge på t-skjorten eller trykk på andre klær, kan vi også trykke på merket på klær du har fra før. Kr 100,- for bare trykket.

Send oss en mail med dine ønsker! 
post@spencersminne.com


Husk å skrive hvilken størrelse du bruker i bestillingen!

Hvis du ønsker en annen farge på t-skjortene, kan du selv kjøpe t-skjorte, og vi trykker på for kr. 100,- !