HOVEDSIDEN | BILDER | FILM | MINNEBOK | ENGASJEMENT | MINNEFONDET | SPONSORER | TILTAK OG AKTIVITETER | LINKER


<< tilbake RESYMÈ FRA ALEKSANDERS LIV

Aleksander ble i 1983 født i Fredrikstad, på "Øssia".

Han bodde senere 2 år i Oslo, hvor han gikk på internasjonal barnehage, nærmere bestemt Tårnhuset og Hammersborg, i årene 1988-1990. I denne perioden fikk han også interressen for ishockey, og begynte på Manglerud Star i 1989.

Våren 1990 flyttet han tilbake til Fredrikstad, denne gang til Torsnes, hvor han begynte på Torsnes barneskole. Aleksander ble her med i speideren, og fotball på Torsnes. I fritiden var han aktiv på "Klubben" på Folketshus. Han fortsatte også her med sin interresse for ishockey og spilte for Stjernen i 1990-1999.

I 1994 flyttet han igjen, nå til Kongsten hvor han også her begynte på fotball på Kongsten, og noe på "Øssia". Han vanket mye på klubbhuset på "øssia" og Benito spesielt, men var også mye på andre ungdomsklubber.

I tiden 1994/95 begynte han å få interresse for dans og begynte med Street dans. Hans fritidsaktiviteter ble bare flere med tiden og han var med i Fredrikstad Innebandyklubb, og var aktiv i senere tid med bl.a. golf, skateboard, snowboard og break dance.

Besteforelderene til Aleksander bodde i Oslofjorden på Mellomholmen, representasjonssted til skipsreder Anders Wilhelmsen som forpaktere. Der tilbrakte Aleksander sine sommerferier og lærte å svømme, stå på vannski, ro og kjøre båt.

Året 1999 flyttet han nok en gang. Nå var det til Rino, Emilie og Christoffer på Veum. Ungdomsskolen gikk han på Guderberg ungdomsskole, deretter Maskin og mek., Sjøfart VK1 og Allmen påbygning på Glemmen, hvor han ble russ i 2002.

Han hadde sommerjobb hos Rickvoldsen bakeri på natten, og jobbet den siste tiden på Jørn og Karis danseloft som danseinstruktør, på Nivå4 og deretter på Session.

Aleksander var en aktiv gutt, høyt og lavt. Han var alltid blid og positiv. Hans diplomatiske evner benyttet han gjerne og likte ikke at mennesker rundt ham var i konflikter. Å argumentere var også noe han kunne godt, gjerne om det var noe han var uenig i, eller om det var en sak han brant for. Som ansvars- og omsorgsperson brydde han seg om de han hadde rundt seg. Han ekskluderte ingen.

Aleksander var en person det var vanskelig å ikke bli glad i.